Anlægsarbejde nær Århus, Randers og Viborg

Hos Kringelhovgaard Rør og Anlæg udfører vi anlægsarbejde i Århus, Randers, Djursland og Viborg med udgangspunkt i det østjyske, men siger aldrig nej til en spændende opgave.

Vi er altid klar, hvis din have eller anlægget skal have en opfriskning eller almindelig vedligeholdelse. Afhængigt at opgavens størrelse, lejer vi bemanding, hvis opgaven kræver dette.

Vi tilbyder bl.a. følgende indenfor anlægsarbejde

  • Fræsning
  • Ny anlægning af fliser
  • Slåning af græs
  • Såning af nyt græs
  • Klipning af hæk

Haveanlæg

Vi udfører anlægsarbejde og oprydning af haver i alle størrelser. Derudover kan vi beskære og klare vedligeholdelse, så haven eller udenomsarealerne fremstår yderst præsentabel. Vi anlægger også nye haver med både græs og beplantning af grønne områder – planter, træer og buske.

Hvis du ikke selv har mulighed for at slå din græsplæne, så kommer vi gerne og slår den for dig. Vi kan slå private græsplæner med en mindre græsslåmaskine, men har også mulighed for at slå parker og større kommunale græsplæner. Desuden tilbyder vi klipning af hækken, hækområder eller læhegn, hvis du ønsker at få en professionel til at udføre anlægsarbejdet. Dette gælder både til private kunder og virksomheder.

Klipning af hæk

Vi tilbyder hæk- og hegnsklipning af alle kulture. vores klipper kan nå 4 m i højden og 4 meter ind over en beplantning. Vi skal kun bruge 1.4 meter for at komme ind til opgaven. Så har du brug for klipperhjælp, så ring til en snak om det.

Ring til os på 29 64 69 60 for et uforpligtende tilbud på anlægsarbejdet. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Kringelhovgaard Rør og Anlæg