Entreprenør til have- og anlæg i Århus, Randers, Viborg og omegn

Entreprenør

Hos Kringelhovgaard Rør og Anlæg tilbyder vi adskillige former for entreprenørarbejde. Vi lytter altid til vores kunders ønsker og behov, og klarer opgaven ud fra den individuelle kunde. Hvis haven eller anlægget skal have en opfriskning eller almindelig vedligehold er vi klar. Vi har arbejdet som entreprenør i bl.a. Århus, Randers, Djursland og Viborg, og  har stor erfaring med mange forskellige typer entreprenørarbejde.

Vi kan tilbyde følgende entreprenørarbejde:

  • Fræsning
  • Så nyt græs
  • Slå græs
  • Ny anlægning af fliser

Ring til os på tlf. 29 64 69 60 eller send os en mail på info@kringelhovgaard.dk og få et uforpligtende tilbud på haveanlæg.

Fliseanlæg

Vi har lavet mange former for haveanlæg både for mange private, men også erhvervsorienteret. Vi har f.eks. lavet den nye OK tank i Hammershøj og vi har været med til at lægge fliser ved varmværket i Hammershøj m.m. Vi er åbne for muligheder, og vil meget gerne komme ud for at se og høre dine idéer og derefter give dig et uforpligtende tilbud på entreprenørarbejde.

Haveanlæg

Har du ikke selv mulighed for at slå din græsplæne, så kommer vi gerne og slår den for dig. Vi kan slå private græsplæner med en mindre græsslåmaskine, men vi har også mulighed for at slå parker og kommunale græsplæner. Vi har arbejdet i både Randers, Hobro, Viborg og Aarhus med diverse haveanlægsopgaver.

Hækklipning

Er det besværligt at få klippet hækken eller vil det bare være nemmere at få andre til det, så ring til os. Vi klipper private, men også større hækområder samt læhegn. Kontakt os for professionelt udført anlægsarbejde.

Kringelhovgaard Rør og Anlæg