Kloakmester til kloak og nedsivning

“Har du problemer med kloakken, så kommer vi og klarer den!”

Dette slogan har vi brugt siden 2001, hvor Anders Wegger blev aut. kloakmester. Han har et godkendt kvalitetsstyring fra LDM kvalitets rådgivning. Dette vil sige, at vores målsætninger bl.a. er at koncentrer os om kundens forventninger og yde god kundebetjening, hvor kunden kommer med på råd.

Vi kan tilbyde tømning af din slamtank og spuling af kloak/drænledninger, samt  lægning af kloaker. Vi gør det både for private og i kommunalt regi.

Tv -inspektion er også noget vi er specialiseret os indenfor, så vi kan gå ind og se eventuelle fejl på dine rør. Kort sagt er vi den kloakmester i Århus, Randers, Djursland, Viborg og omegn du skal kontakte, når tingene er stoppet til.

Nedsivning

Vi har de senere år fokuseret på spildevandsafledning i det åbne land. Ved alle opgaver vurderes jordbundsforhold og evt. krav fra kommuner.

Efter dette, bliver der taget stilling til om der kan laves et almindeligt nedsivningsanlæg eller om der skal laves et beplanetet filter anlæg.

Ved beplantet filter anlæg samarbejder vi med Kilian Water system, som er det bedste alternativ til et almindeligt nedsivnings anlæg. Det beplantet filter anlæg fylder kun 16 m2 til en almindelig husstand og kan dermed etableres de fleste steder.

Kringelhovgaard Rør og Anlæg