Sokkelarbejde

Hos Kringelhovgaard Rør og Anlæg udfører vi sokkelarbejde og støbearbejde med udgangspunkt i privathuse. Vi har stor erfaring fra kunder i Viborg, Aarhus, Randers og Hobro, men varetager selvfølgelig også opgaver i andre dele af Østjylland.

Virksomhedens store fokus på sikring af høj kvalitet gør, at vi er det helt rigtige valg for dig, der ønsker kompetent og professionel hjælp til både små og store støbnings- og sokkelopgaver.

Vi tilbyder støbe- og sokkelarbejde til bl.a.:
  • Nybyggeri
  • Tilbygninger
  • Kældre
  • Sommerhuse
  • Renoveringsopgaver
  • Andelsboliger
Veludført fundament af erfarne fagmænd

Virksomhedens mangeårige erfaring med sokkelarbejde sikrer dig et god resultat af høj kvalitet. Når Kringelhovgaard Rør og Anlæg står for støbe- og sokkelarbejdet, sker det med faglig stolthed for håndværket.

Indenfor betonarbejde hersker der ingen tvivl om, at erfaring er et essentielt nøgleord. Vi har over 10 års erfaring med fundamenter, og med Kringelhovgaard Rør og Anlæg kan du altid forvente et solidt og godt udført stykke støbe- og sokkelarbejde. Vi vægter kvalitet og holdbarhed højt, så du får et stykke håndværk, som holder i mange år fremover.

Få et uforpligtende tilbud

Såfremt du søger hjælp fra en dygtig entreprenør til støbe- og sokkelarbejde i Viborg, Randers eller Hobro, er Kringelhovgaard Rør og Anlæg det rette firma. Vi ved, at to opgaver aldrig er ens, og derfor kan du med fordel kontakte os og gratis få udarbejdet et uforpligtende tilbud med udgangspunkt i dine behov.

Kontakt os i dag og lad os sammen finde den rigtige løsning for dig. Kontakt os på tlf.: 29 64 69 60 for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Kringelhovgaard Rør og Anlæg